Meer over Added Value

Over Added Value

Added Value betekent in het Nederlands toegevoegde waarde. Deze naam is niet zomaar gekozen. Wij streven er naar telkens opnieuw van toegevoegde waarde te zijn voor onze cliënten. Dit doen wij door pro-actief te adviseren en snel te reageren op nieuwe regelgeving. Het logo van Added Value beeldt twee mensen uit die elkaar de hand geven, de gedachte hierbij is dat je samen verder komt.

Wij zijn een no-nonsens advieskantoor waarbij helder cliëntcontact en eerlijkheid voorop staan. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende vier pijlers:

  • Natuurschoonwet advies
  • Fiscaal advies
  • Pensioen- en financieel advies
  • Mediation en conflictbemiddeling

Wij werken met een team van professionele medewerkers aan de advisering van onze cliënten. Daarbij trekken wij graag voor een langere duur met de cliënten op. Wij werken interdisciplinair samen met bijvoorbeeld accountants, advocaten, rentmeesters en notarissen. Added Value reikt u de hand, waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Onze toegevoegde waarde voor accountants- en administratiekantoren
Added Value Fiscaal Juristen heeft veel ervaring in het adviseren van accountants- en administratiekantoren op het gebied van fiscaliteiten. Wij verzorgen zelf geen administraties, maar werken graag samen met diverse kantoren om samen tot een beter eindproduct te komen. De fiscaliteit is ons vak, vandaar uit werken wij graag samen met andere kantoren om gezamenlijk tot een beter eindproduct te komen. U krijg als accountant of administrateur vaak in een vroeg stadium informatie van uw klant, waardoor er de mogelijkheid ontstaat om uw klant pro-actief te adviseren over fiscale gevolgen/oplossingen.

Wij staan graag voor u en uw klant klaar.

Vragen?

Wij zijn altijd op zoek naar de optimale advisering voor onze klanten. Door continue bijscholing houden wij onze kennis over nieuwe wetgeving op peil. U bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.