Medewerkers

Onze medewerkers

mr. G. (Giel) Stomphorst

Directie & NSW Specialist
[email protected]
085 – 90 21 989
06 – 135 688 14

Linkedin

Tijdens de studie Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is mijn enthousiasme gewekt voor de Natuurschoonwet 1928 en alle vragen die daarbij horen. Mijn masterscriptie schreef ik over Natuurschoonwet Landgoederen, tijdens dit onderzoek zijn alle facetten van de Natuurschoonwet voorbijgekomen. Bij NSW-landgoederen horen complexe vraagstukken rondom de inkomsten-, vennootschaps-, overdrachts-, schenk- en erfbelasting. Dit specifieke onderwerp daagt mij telkens opnieuw uit om na te denken over de verschillende mogelijkheden binnen de huidige fiscale wet- en regelgeving.

In onze advisering kan ik daadwerkelijk wat voor onze cliënten betekenen. Voor veel mensen is de fiscale en financiële regelgeving één groot vraagteken. Het is iedere keer een uitdaging om samen met de cliënt tot het beste resultaat te komen. Ik probeer een heldere oplossing aan te dragen voor onze cliënten. Daarnaast sta ik graag cliënten bij in complexe familieverhoudingen rondom bedrijfsopvolging of de overgang van familiebezit. Ik vind het leuk om samen te werken met verschillende mensen, zowel bij ons op kantoor als daarbuiten, denk daarbij aan accountants, notarissen, advocaten, rentmeesters en natuurlijk onze cliënten.

Naast mijn werk voor Added Value, heb ik in de laatste jaren twee opleidingen afgerond; een studie theologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en een Mediation opleiding (waarvoor ik ADR geregistreerd ben). Ik sta graag mensen bij in vastgelopen onderhandelingen of familiebesprekingen, waarbij het oog altijd is gericht op de intermenselijke relatie en het herstel hiervan.

Naast werken en studeren breng ik graag tijd door met familie en vrienden en ben ik regelmatig te vinden in de natuur, of lees ik een goed boek.

mr. G.J.F. (Jan) Vink RB

Directie
[email protected]
085 – 90 21 989
06 – 212 742 52

Linkedin

Ik ben opgegroeid in Andelst, een klein dorpje in de Betuwe, waar mijn vader en moeder een boerenbedrijfje hadden. Na mijn lagere school ging ik naar het VWO in Zetten. Na mijn middelbare schooltijd volgde de stap naar de “grote stad” in dit geval Arnhem, daar volgde ik de HEAO. In 1992 ben ik afgestudeerd in wat toen nog de afstudeerrichting belastingen heette. Na mijn studie ging ik aan het werk bij ABAB accountants & belastingadviseurs.

Na diverse functies als belastingadviseur bij Luigjes Belastingadviseurs en het Betuwsch Accountantskantoor, startte ik samen met Giel in juli 2013 Added Value Fiscaal Juristen. Ik haal mijn motivatie uit de overtuiging dat het recht zijn beloop moet krijgen. Hoe moeilijker de problematiek, hoe groter de uitdaging, hoe creatiever het denkwerk en hoe groter de voldoening als het gelukt is.

Tot slot nog een paar persoonlijke noten om mee te eindigen: ik werk op donderdagavond vrijwillig in de Maranathakerk in Lunteren als koster. Verder ben ik samen met mijn vrouw en zoontje lid van de buurtvereniging “Drie aan de Eng” in Lunteren, waar ik ook woon, die elk kwartaal bij elkaar komt voor een borrel of barbecue; hartstikke gezellig.

J.A.M. (Joost) van Sleuwen RB

Belastingadviseur
[email protected]
085 – 90 21 989

Linkedin

Vanaf 1991 tot en met het jaar 2000 heb ik eerst een propedeuse econometrie en daarna de studie fiscale economie gedaan. Gedurende mijn studie heb ik een aantal jaren bij de Belastingdienst en de gemeente ’s Hertogenbosch gewerkt op de afdeling bezwaarschiften.

Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij Verhofstad & Partners (waarvan een aantal jaren als vennoot), na tien jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging deze vond ik bij het Betuwsch accountantskantoor in Ochten en tegenwoordig bij Added Value. Ik richt mij met name op de MKB praktijk en heb veel affiniteit met de omzetbelasting.

In mijn vrije tijd ben ik elke zaterdagochtend op het hockeyveld te vinden, als coach van het team van mijn dochter.

L.N.M. (Leo) van de Meent

Junior Belastingadviseur
[email protected]
085 – 90 21 989

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Added Value als junior belastingadviseur. Daarnaast studeer ik Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg waar ik op dit moment mijn masterscriptie afrond. Omdat ik mezelf op meerdere vlakken van de fiscaliteit wilde ontwikkelen heb ik gekozen om als econoom mijn scriptie te schrijven over een zeer juridisch en technisch moeilijk onderwerp, namelijk de meerderheidsregel.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst zo vaak mogelijk op het voetbalveld te vinden of op een andere manier sportief bezig.

B.S. (Suzanne) van Ginkel-van Polen

Management assistent
[email protected]
085 – 90 21 989

In mei 2016 ben ik het team van Added Value komen versterken. Als secretaresse ondersteun ik mijn collega’s waar nodig. In de praktijk betekent dit dat mijn werkzaamheden uiteenlopen van telefoon aannemen, cliënten ontvangen, klantdossiers aanmaken tot uitwerken van contracten, correspondentie verzorgen, vergaderingen voorbereiden, agenda’s beheren enz. De ervaring die ik in het verleden bij een verzekeraar en een bank heb opgedaan komt hierbij goed van pas. In 2011 heb ik de PABO afgerond en heb bijna 3 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Dit was een leuke en vooral leerzame periode, waar ik nu nog steeds profijt van heb.

Naast mijn werk bij Added Value ben ik getrouwd en trotse moeder van drie tienerzoons. Mijn agenda is met gezin, werk en vrijwilligerswerk goed gevuld, maar gelukkig is er ook tijd voor hobby’s zoals saxofoon spelen, tennissen en skiën.

M. (Marieke) van Gulik

Relatiebeheerder Pensioen en Financieel Advies
[email protected]
085 – 90 21 989

Linkedin

Sinds januari 2018 ben ik aan het enthousiaste team van Added Value toegevoegd als relatiebeheerder pensioen en financieel advies.

Opgegroeid op een boerderij in het gehuchtje Appel onder de rook van Nijkerk. Mijn eerste baan was bij Rabobank Nijkerk. Ik heb altijd in de financiële branche gewerkt en daar diverse functies bekleed: van relatiebeheerder zakelijke relaties bij de Rabobank tot hypotheekadviseur bij een verzekeringsadvieskantoor. Maar ik heb ook veel geadviseerd op het gebied van levens- en pensioenverzekeringen. Dit laatste spreekt mij het meest aan en daarom viel mijn keuze ook op Added Value Pensioen en Financieel Advies. Ik zie er naar uit om samen met collega’s en klanten tot een mooi resultaat te komen. Verder heb ik in 1998 de opleiding tot Financieel Planner gevolgd en hoewel ik sinds dit jaar niet meer officieel gecertificeerd ben, komt deze kennis in de praktijk goed van pas.

Daarnaast ben ik getrouwd en trotse moeder van 2 zoons en een dochter. Dit zorgt naast het werk voor genoeg afleiding. Ik vind het leuk om hand- en spandiensten te verrichten bij de voetbal- en hockeyvereniging. In mijn vrije tijd wandel ik veel.

dr. C (Leon) van den Broeke

Conflictbemiddeling
[email protected]
085 – 90 21 989

De combinatie van organisatiekundige en theoloog heeft ertoe geleid dat ik ook werkzaam ben als consultant en conflictbemiddelaar voor Added Value Fiscaal juristen. Sinds mijn studietijd ben ik geboeid door het thema ‘mens en/in organisatie’. Ik probeer persoons- en zaakgericht te werken. Deze werkzaamheden doe ik naast mijn werk als universitair docent Religie, Recht en Samenleving/Kerkrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en als universitair docent Kerkrecht aan de Theologische Universiteit Kampen. Aan die universiteiten ben ik respectievelijk voorzitter van het Centrum voor Religie en Recht (Amsterdam) en directeur van het Deddens Kerkrecht Centrum (Kampen). Naast een brede interesse voor andere dingen buiten het werk om, sport ik graag.

C. (Chantal) Wijnstekers

Belastingadviseur
[email protected]
085 – 90 21 989

Linkedin

Tijdens mijn studie aan de Universiteit van Tilburg ben ik als student zijnde in de fiscale wereld terecht gekomen en werkzaam geweest als Junior Belastingadviseur. Na het behalen van mijn diploma ‘fiscale economie’ heb ik de overstap gemaakt naar een klein regionaal kantoor waar ik mijzelf verder heb ontwikkeld tot Belastingadviseur. Cliënten wegwijs maken in het fiscale doolhof van de wet –en regelgeving en daardoor een aanvulling zijn voor de onderneming is voor mij een passie.

Naast mijn werkzaamheden bij Added Value ben ik ook trotse moeder van een zoon en een dochter.

W.(Willem) Klok

Administratief medewerker
[email protected]
085 – 90 21 989

Mijn naam is Willem Klok en ik ben de jongste telg uit een gezin met 10 kinderen. Mijn ouders hadden een brood- en banketbakkerij in het buitengebied van Lunteren. Ruim 25 jaar heb ik in het familiebedrijf gewerkt in verschillende functies. In het begin als venter en later als (financieel) administratief medewerker.

Sinds november 2016 werk ik bij een plaatselijke makelaar voor een halve dag in de week. In maart 2018 ben ik in dienst gekomen bij Added Value Fiscaal Juristen en daar houd ik me bezig met de administratie.

In mijn vrije tijd sport ik 2 keer in de week voor de gezelligheid en ontspanning en daarnaast bak ik graag iets lekkers voor familie, vrienden of collega’s.

Omdat ik graag werk en sociale contacten belangrijk vind, doe ik ook met veel plezier vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld koffieschenken in het bejaardenhuis De Honskamp, collecteren voor verschillende organisaties en een gedeelte van de administratie bij Stichting Sociaal- en Cultureel Vormingswerk Lunteren.

Added Value staat altijd voor u klaar.

Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Terugbelverzoek

Vindt u het prettiger wanneer wij contact met u opnemen? Laat dan hier uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!